Wie is Artech Rubber

Artech is al 25 jaar ambitieuze en innovatieve producent van technische rubber vormdelen, rubber-metaal verbonden delen en O-ringen. Met onze ontwerpers, productie en de matrijzenmakerij onder één dak, bieden wij onze klanten volledige technische ondersteuning bij de keuze van het juiste materiaal en vormgeving.

Voor speciale toepassingen kunnen wij compounds aanpassen. We verwerken alle denkbare rubber materialen en leveren - indien gewenst gecertificeerd - aan vrijwel alle marktsegmenten.


Wat doet Artech Rubber

Onze ervaren medewerkers bedienen ruim 50 persen en maken zeer kleine tot zeer grote producten op de grootste pers (1200x1200 mm).

We hebben conventionele productie, volledig geautomatiseerde injectiepersen met automatische uitvoer-/paksystemen en een automatische ontvlieslijn. Hierdoor kunnen we na de opstartfase snel opschalen in volumes en prijstechnisch interessant offreren.


Waar is Artech Rubber sterk in

Met 25 jaar ervaring in applicatiekennis in combinatie met productietechniek is Artech de ideale partner bij ontwikkeling van producten van zowel eenvoudige als gecompliceerde materialen en vormen.

In de opstartfase kunnen wij snel kleine proefseries maken en eventueel aanpassingen doen in de eigen matrijzenmakerij. Daarna kunnen we de productie eenvoudig mee laten groeien met de behoefte van de klant door op te schalen op onze volautomatische productielijn. Wij bieden een korte Time to Market.


logo

IJslandsestraat 8 - 12
7202 CL Zutphen
0575 54 38 76
info@artechrubber.nl
www.artechrubber.nl