LOKAAL GEPRODUCEERD

De vereniging NVR TRA is de brancheorganisatie van producenten van Rubber Compound en Technische Rubber Artikelen in Nederland. Doordat we elkaar kennen en als branche onze kennis bundelen zijn we divers, complementair en versterkend.

De hele productieketen kan plaatsvinden in Nederland: engineering - compounderen – produceren – nabewerken - assembleren. Onze producten worden vervolgens wereldwijd toegepast.


korte lijnen

Onze gezamenlijke kracht maakt dat we efficiënt en innovatief kunnen zijn. Een belangrijk voordeel voor onze klanten is dat lokale productie zorgt voor een korte ”kwaliteitsloop”: als iets niet werkt, kunnen we samen direct ingrijpen.

En als iets wél goed werkt, weten we dat heel snel. De klant en eindgebruiker heeft bij een lokale producent directe invloed, je zit snel aan tafel en de lijntjes zijn (ook geografisch) kort.

Doordat we verenigd zijn in de NVR TRA en in nauw contact staan met onze kennispartners (laboratoria en universiteiten) kunnen we de keten optimaliseren en voor onze klanten en onszelf de productie van rubbercompound en technische rubberartikelen in Nederland naar een hoger niveau brengen.