Wie is Carlisle Construction Materials

Carlisle Construction Materials is een onderdeel van de internationaal opererende, beursgenoteerde onderneming Carlisle Companies Inc.

Wij zijn een toonaangevende producent én specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige EPDM rubber dakbedekking, vijverfolie en profielen.

Al ruim 50 jaar leveren wij kwaliteit voor water- en luchtdichte toepassing op platte daken, in gevels en gebouwen, vijvers en bassins.


Wat doet Carlisle Construction Materials

Carlisle Construction Materials is marktleider op het gebied van duurzame EPDM rubber dak-, vijver- en gevelafdichtingen en verantwoordelijk voor de verkoop van de merken Hertalan, Resitrix, Hardcast en Ecolan.

Wij produceren een breed assortiment aan dak-, gevel, en vochtkerende systemen waarmee ieder gebouw, vijver of bassin duurzaam water,- en luchtdicht afgedicht kan worden.

Onze producten onderscheiden zich in verwerkingsgemak en productkenmerken. Onze EPDM rubber heeft een bewezen gebruiksduur van meer dan 50 jaar, is van nature UV- en ozonbestendig, is blijvend flexibel en is veilig in de verwerking (zonder open vuur).

Deze kenmerken worden onderstreept met een keur aan certificaten.


Waar is Carlisle Construction Materials sterk in

Naast kwalitatief hoogwaardige producten onderscheiden wij ons door een hoog servicelevel. Doordat wij het productieproces geheel in ons eigen beheer hebben kunnen wij nagenoeg voor ieder project een op maat gemaakte oplossing bieden.

Hiernaast geven wij van ontwerp tot en met uitvoering begeleiding tijdens de verschillende fases van een bouwproject. Wij adviseren opdrachtgevers, gebouweigenaren, voorschrijvers en architecten over de beste oplossingen.

Daarnaast faciliteren wij het maken van bouwfysische en windbelasting berekeningen op daken en/of gevels en geven wij binnen ons eigen opleidingscentrum trainingen aan de verwerkers.


logo

Industrieweg 16
8263 AD Kampen
038 339 33 33
038 339 33 34
info.nl@ccm-europe.com
www.ccm-europe.com