Wie is DRI Rubber

DRI Rubber is een familiebedrijf met een lange historie en heeft drie vestigingen met meer dan 200 medewerkers en overal ter wereld fysieke aanwezigheid van vertegenwoordigers.

Daarnaast is DRI Rubber een duurzame en langdurige partner van o.a. Goodyear, Michelin, Continental en Pirelli.


Wat doet DRI Rubber

DRI Rubber verwerkt per jaar 50.000 ton rubber en is wereldleider in hoogwaardige circulaire rubberproducten en oplossingen voor de banden- en rubberindustrie.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van onder meer vezelversterkte rubber compounds, die onder de merknaam FRC op de markt komen. Deze producten zijn van een consistent hoge kwaliteit die geschikt is voor zware toepassingen zoals massieve industriƫle banden.

DRI Rubber heeft bovendien een divisie voor eindproducten welke circulaire rubberproducten produceert voor zware toepassingen zoals de landbouw, zware industrie en mijnbouw. In deze producten zijn DRI-Rubbertechnologie en -materialen geĆÆntegreerd.

Het nieuwste succes: kwalitatief zeer hoogwaardige agrarische matten van hergebruikt rubber.


Waar is DRI Rubber sterk in

DRI Rubber is sterk in het upcyclen van ongevulkaniseerd rubberafval. Wij leveren hoogwaardige, circulaire rubbermaterialen als alternatief voor virgin rubber compounds.

Door het opwerken van het rubberafval uit de bandenindustrie en het verminderen van het gebruik van nieuwe grondstoffen bij onze klanten, verlagen we de ecologische voetafdruk, alsmede de kosten, van de rubberindustrie


logo

Prof. Minckelersweg 1
5144 NZ Waalwijk
0416 674 000
info@drirubber.com
www.drirubber.com