Wie is Helvoet Rubber & Plastic Technologies

Helvoet is al meer dan 80 jaar wereldwijd leverancier van precisiecomponenten in rubber en kunststof. Het bedrijf is gespecialiseerd in complexe assemblages voor de markten van Food, Health en Automotive.

Helvoet heeft sales & productielocaties in Nederland (Tilburg en Hellevoetsluis), België (Lommel), Duitsland (München), India (Pune) en Polen (Kaniow en Wroclaw). Bovendien beschikt Helvoet over een sales office in de USA (Detroit).


Wat doet Helvoet Rubber & Plastic Technologies

Helvoet ontwikkelt producten uit kunststof, rubber, of een combinatie daarvan. Vervolgens assembleren wij deze tot een halffabricaat of tot een complete functionele module. Deze combinatie geeft Helvoet een unieke positie in de wereld van precisiedelen.

Onze producten worden toegepast in onder andere brandstof-, rem- en aandrijfsystemen, motormanagement, doseersystemen voor bier, koffie en melk, medische cartridges, point-of-care instrumenten en diagnose-apparaten.


Waar is Helvoet Rubber & Plastic Technologies sterk in

Helvoet streeft continu naar het verbeteren van de product- en proceskwaliteit. Tegenwoordig is ‘zero defects’ de standaard.

De productielocaties van Helvoet beschikken over alle kwaliteitssystemen en certificaten die nodig zijn voor hun specifieke markten. Om aan dit hoge kwaliteitsniveau te blijven voldoen, investeert Helvoet voortdurend in de mensen, processen en machines.


logo

Sportlaan 13
3223 EV Hellevoetsluis
0181 331 333
info@helvoet.com
www.helvoet.com