Wie is Hofland Rubber

Hofland Rubber is sinds 1946 actief in de rubberbranche. Waar we eerst werkten onder namen als Heeneman techniek en Hofland Deltaflex Rubbertechniek zijn we sinds 2023 bekend als Hofland Rubber. Een nieuwe stap plus een ruime geschiedenis en ervaring. We produceren rubberproducten met behulp van een uitgebreid machinepark in Tolbert, Groningen. Met een hecht team staan we voor iedereen klaar. Communicatie zonder ingewikkelde termen door echte vakmensen die weten waar ze het over hebben.


Wat doet Hofland Rubber

In Tolbert produceren we rubberproducten met behulp van een uitgebreid machinepark. Met digitale snijplotters snijden we bijzondere ontwerpen en producten uit plaatmateriaal. Daarnaast produceren we met onze compressie- en injectiepersen rubbervormartikelen. Het gehele proces van ontwerp tot eindproduct wordt verzorgd door onze specialisten. Ook voor extrusie ben je bij Hofland aan het juiste adres, we leveren rubberprofielen in verschillende vormen, maten en compounds.


Waar is Hofland Rubber sterk in

Onze expertise ligt bij het maken van kleine series met een korte levertijd. Met snelle service en flexibele medewerkers bieden we een breed scala aan mogelijkheden. We zijn graag jouw meedenkende partner in het produceren van de rubberartikelen die nodig zijn. Dankzij ons netwerk aan betrouwbare partners en grote hoeveelheid kennis in house zijn wij een rubberfabriek waar veel mogelijk is. Als kleinere organisatie hebben we ook veel voordelen; we blijven persoonlijk en kennen onze klanten.


logo

Feithsweg 12 (Industrieterrein Oldebert)
9356 AS Tolbert
0594 587 087
0594 587 088
info@hoflandrubber.com
www.hoflandrubber.com