Wie is QEW Engineered Rubber

QEW Engineered Rubber en QEW Specialty Compounding zijn gespecialiseerde custom compounders met een hoog kennisniveau, een uitmuntende servicegraad en een optimale kostenstructuur.

Zwarte, schuimbare of gekleurde compounds? Vanuit de historie van meer dan 50 jaar in compounding is er veel kennis aanwezig voor het ontwikkelen en produceren van compounds voor diverse markten en producten.

Het brede aanbod van hoogwaardige, constante en “ready to use” compounds voegt dagelijks veel waarde toe bij afnemers in binnen- en buitenland.


Wat doet QEW Engineered Rubber

QEW maakt rubber mengsels (compounds) in elke kleur, voor iedere toepassing en voor alle markten.

De ervaren R&D afdeling is in staat om, samen met het QEW laboratorium, vanuit diverse invalshoeken een geschikt recept te ontwikkelen.

De goed geoutilleerde fabriek maakt de compounds in de gewenste levervorm (ready to use) zodat geen kostbare productietijd verloren gaat bij de afnemers.


Waar is QEW Engineered Rubber sterk in

QEW is gespecialiseerd in hoogwaardige compounds in zowel zwart als kleur.

Kwaliteit, stabiliteit en korte levertijden zijn voor QEW een gegeven in de huidige veeleisende markt. De expertise van QEW beperkt zich niet alleen tot het ontwikkelen en vervaardigen van compounds. De kennis van QEW gaat juist verder dan de compounds en de engineers van QEW kunnen u tevens adviseren over de juiste verwerking en de inzet van het rubber voor de gekozen toepassing.

Duurzaamheid staat centraal bij nieuwe investeringen en in 2021 heeft QEW een eigen 500 kWp zonnepark in gebruik genomen.


logo

Foxham 57
9601 LE Hoogezand
0598 315 911
info@qewrubber.com
www.qewrubber.com