Wie is RIS Rubber

RIS Rubber levert high tech oplossingen op het gebied van rubber vormartikelen en rubber metaalverbindingen. Maatwerk waar het kan, serieproductie waar nodig.

Wij zijn sinds 1955 een internationale specialist en maakbedrijf met een kleine 200 deskundige medewerkers, moderne testfaciliteiten en innovatieve research & development.

Wij bieden de mogelijkheid om het gehele productieproces te verzorgen in één van onze twee moderne productiebedrijven in Nederland of Bulgarije.


Wat doet RIS Rubber

RIS Rubber staat voor rubber en de ontelbare vormen die rubber kan aannemen.

Op twee locaties beschikt RIS Rubber over productiepersen (injectie- en compressiepersen) met uiteenlopende afmetingen en sluitkracht. Daarbij kunnen we voor elke toepassing matrijzen ontwikkelen.

In Lelystad (Nederland) hebben we specifieke machines voor kleinere series en hoogwaardige niche producten. In Kula (Bulgarije) fabriceren we vooral grotere series.


Waar is RIS Rubber sterk in

Let’s make things together.

Juist de samenwerking in het vinden van een oplossing, staat centraal bij RIS Rubber. Uw verhaal en wensen vertalen wij in een product. Het ontwerpmodel berekenen en analyseren we met moderne ontwerp- en meetapparatuur.

U heeft de vraag, wij de kennis en expertise. En de oplossing? Die creëren we samen.


logo

Pekstraat 7
8211 AB Lelystad
0320 226 115
0320 249 170
ris@risrubber.com
www.risrubber.com