Wie is Ruma Rubber

Sinds de oprichting van Ruma Rubber in 1937 zijn we uitgegroeid tot dé specialist in elastomerentechnologie. We ontwikkelen en produceren een breed scala aan producten voor diverse industriële toepassingen. Dit doen we vanuit onze hoofdvestiging in Hoogeveen (Nederland) en onze vestigingen in Olkusz (Polen) en Dubai (VAE).


Wat doet Ruma Rubber

Ruma is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige elastomere producten. Hierbij worden plastische rubber­compounds verwerkt tot vormvaste eindproducten met elastische materiaaleigenschappen. De rubbertechnologie die hierbij een cruciale rol speelt is een multidisciplinair vakgebied waarbinnen materiaal­technologen, procesengineers en engineers ieder hun eigen bijdrage leveren. De materiaaltechnologen ontwikkelen en optimaliseren de rubberrecepturen. Procestechnologen zijn verantwoordelijk voor de bewaking en optimalisatie van verwerkings- en vulkanisatieprocessen. Engineers houden zich bezig met productdesign en productoptimalisatie van RUMA’s eigen productlijn.


Waar is Ruma Rubber sterk in

Innovatie, klantgerichtheid en betrouwbaarheid vormen de basis voor het succes van Ruma en versterken onze positie als gewaardeerd business partner.


logo

Lindberghstraat 49
7903 BM Hoogeveen
0528 260 100
info@rumarubber.com
www.rumarubber.com