Wie is Sondel Engineering

Sondel Engineering is een onafhankelijk ingenieursbureau, gespecialiseerd in afdichtingstechniek en circulaire economie. Onze passie is om ingenieurs te ondersteunen met specifieke kennis en vaardigheden en om innovatieve producten te creëren.

Het team van Sondel Engineering bestaat uit vakbekwame mensen, waarbij het hele team meer is dan de optelsom van haar mensen. U krijgt niet alleen een technische oplossing, maar ook de ondersteuning op het gebied van wetgeving, ontwerp, produceerbaarheid en meer.

We hebben een uitgebreid internationaal netwerk en zijn daarom altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.


Wat doet Sondel Engineering

Wij ondersteunen bij engineeringsvraagstukken over rubber en kunststof componenten.

Jarenlange ervaring in het ontwerpen van afdichtingsoplossingen is beschikbaar om u te helpen de beste oplossing voor uw toepassing te vinden. Als onafhankelijk ingenieursbureau zijn wij in staat om de optimale oplossing voor uw toepassing te engineeren of te selecteren. Indien gewenst kunnen wij u assisteren bij de keuze van leverancier of productielocatie.

Waar mogelijk ontwerpen we componenten van biogebaseerde en recyclebare (rubber) materialen. Door duurzame materiaaloplossingen te vinden en materiaal op maat te ontwikkelen, verkleinen we de ecologische voetafdruk en onze afhankelijkheid van nieuwe materialen en fossiele grondstoffen.


Waar is Sondel Engineering sterk in

Het delen van kennis is tegenwoordig essentieel bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Daarom geeft Sondel Engineering uw ontwikkelingsteam graag een training waarin we onze kennis delen over:
- Afdichtingstechnologie
- Rubber eigenschappen
- Homologaties
- Circulaire economie

Slimme nieuwe producten, diensten en technologieën, bedacht en gecreëerd door het delen van denkkracht, zullen ons helpen veel van de uitdagingen waar we nu voor staan aan te gaan.


logo

Grevelingen 23
2641 XX Pijnacker
06 4454 2646
info@sondelengineering.com
www.sondelengineering.com