Wie is TPP

Technische Profielen Produktie B.V. (TPP) is in 1999 opgericht. TPP is gespecialiseerd in het vervaardigen van rubber- en kunststof afdichtingsprofielen. Deze worden toegepast in o.a. tuinbouwkassen, aluminium gevelsystemen, ramen en deuren.

TPP staat bekend als innovatieve en betrouwbare partner die met specialistische kennis een goede, constante kwaliteit van haar producten levert.

Het bedrijf beschikt over moderne productielijnen en een eigen matrijzenmakerij. Met daarnaast eigen sales, inkoop en engineering heeft TPP het gehele productieproces in eigen hand.


Wat doet TPP

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van klantspecifieke rubberprofielen. Wij zien het als onze missie om de one-stop-shopping partner te zijn voor onze klanten als het gaat om de ontwikkeling en levering van flexibele profielen.

Met een breed leveringsprogramma, bestaande uit grondstoffen die voor vele toepassingen geschikt zijn en door waarde toe te voegen aan het eindproduct wordt de total cost of ownership voor u zo laag mogelijk.

Wij leveren EPDM, TPE en siliconen profielen in vrijwel elke gewenste lengte, kleur en verpakking. Daarbij houden wij in het ontwerp rekening met de toepassing, de specifieke omgevingstemperaturen, indoor- en voor outdoor gebruik, isolatiewaarde, handmatige- of volautomatische verwerking in het productieproces of op locatie.


Waar is TPP sterk in

Door jarenlange ervaring en opgedane kennis uit de praktijk zijn wij uw partner waar het gaat om flexibele afdichtingsprofielen, beglazingsprofielen, raam- en deurprofielen, kantprofielen, stootprofielen, klemprofielen, montageclips, randafwerkingprofielen en meer.

Onze producten worden wereldwijd verwerkt in vele marktsegmenten en toepassingen zoals buitengevels, raam- en deurkozijnen, tuinbouwkassen, veranda’s, landbouwmachines, bouwelementen, prefab woningen, zonnepanelen en verpakkingsmiddelen.


logo

Radeweg 23
8171 MD Vaassen
0578 677 330
info@tpp-bv.com
www.tpp-bv.com