Wie is Zorge Industrie

ZORGE, onderdeel van de ZORGE-HOFFMANN groep, produceert technisch hoogwaardige maatwerk onderdelen op klantspecificatie uit rubber elastomeren.

Al meer dan 60 jaar is het familiebedrijf een solide en betrouwbare leverancier voor bedrijven in de maakindustrie.

Vanuit modern uitgeruste productievestigingen in Nederland, Duitsland en Hongarije, leveren wij aan klanten over de hele wereld actief in o.a. de automobielindustrie, machine- en apparatenbouw en consumentenproducten.


Wat doet Zorge Industrie

Wij hebben ons gespecialiseerd in productietechnieken voor het maken van precisiedelen uit rubber compounds en spuitgietdelen uit LSR (Liquid Silicone Rubber), TPE’s (Thermoplastische Elastomeren) en Thermoplasten.

Uniek is onze kennis en ervaring in 2K LSR spuitgiettechniek en hybride onderdelen waarbij metaal- of kunststofdelen in microbereik worden gecombineerd met een rubber deel.

Daarnaast maken wij onderdelen met waterstraalsnijden en stansen, zoals pakkingen, vlakke afdichtingen, ringen, vulplaten en tal van andere soorten onderdelen.


Waar is Zorge Industrie sterk in

Onze basis wordt gevormd door onderscheidende expertise in productietechnieken en materiaalkennis, waarbij we continu inspelen op nieuwe innovatieve ontwikkelingen in spuitgiettechnieken van elastomeren.

Met onze flexibele organisatie en korte communicatielijnen kunnen we snel reageren op wensen van onze klanten en veranderingen in de markt.

Door onze lange staat van dienst hebben we een brede expertise opgebouwd waarmee we onze klanten graag ondersteunen vanaf productontwerp tot en met levering, van proto-serie tot en met massaproductie.


logo

Lageweg 3
2222 AG Katwijk
071 402 32 34
071 402 72 61
info@zorge.com
www.zorge.nl