Ding mee naar de Rethink Award Duurzame Producten 2021

Ook uw organisatie heeft ongetwijfeld mooie en aansprekende innovaties en initiatieven die bijdragen aan verduurzaming, de CO2-uitstoot terugdringen, de circulaire economie stimuleren, de veiligheid verbeteren en het comfort vergroten van gebruikers. Ze geven Nederland toekomst en inspireren andere bedrijven binnen de productketen. Is het product of initiatief in uw ogen een winnaar? Dan dagen we u uit om het in te dienen voor deelname aan de Rethink Awards 2021.

Er zijn Awards voor de drie industriesectoren: de kunststof en rubber Producenten, de kunststof en rubber Verwerkers én de kunststof en rubber Recyclers. In totaal zes Awards.

Voor elk van deze drie sectoren is er een prijs voor:

Het meest aansprekende, inspirerende en innovatieve duurzame nieuwe product.
Het meest aansprekende, inspirerende duurzame initiatief. Bijvoorbeeld maatregelen om verliezen van plastic pellets etc te voorkomen, vermindering van energieverbruik van de processen, een voorlichtingscampagne, etc.

Doet u mee?
Deelname staat open voor alle bedrijven die lid zijn van NRK en PlasticsEurope Nederland en er zijn geen kosten aan verbonden. U vult het aanmeldformulier in, levert zo mogelijk één fysiek product erbij en/of fotomateriaal of andere ondersteunende informatie. Leg in de motivatie uit waarom het product of initiatief innovatief is en bijdraagt aan de verduurzaming van de productketen. Inzenden kan tot 3 mei 2021.

Gaat u straks met een kunstwerk, oorkonde én eeuwige roem naar huis?

Voor meer informatie, kijk op: https://nrk.nl/nieuws/nieuwsbericht?newsitemid=3387654144

Wilt u meedingen?
Dat kan tot uiterlijk 3 mei 2021. Die dag moet uw aanmelding binnen zijn. Op 23 juni 2021 worden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking bekendgemaakt. Download hier het aanmeldingsformulier.