Beste Ondernemer in de Nederlandse rubberindustrie,

Graag nodigen wij u uit voor de NVR TRA Marktdag over Circulair Rubber op dinsdagmiddag 10 oktober 2023 bij Hofland Rubber in Tolbert.

Tijdens deze Marktdag zullen bedrijven hun (deel)oplossingen presenteren voor een circulaire rubberindustrie. Dit biedt u de kans om te ontdekken wat deze bedrijven te bieden hebben en hoe zij u kunnen ondersteunen op weg naar een circulaire rubberindustrie. U kunt input verwachten van recyclers, upcyclers, compounders, engineers, onderzoekers en anderen die actief zijn in de keten. De pitches starten exact om 12.00 uur en de markt eindigt rond 16.00 uur.

Als u geïnteresseerd bent in deze marktdag en verder wilt komen in de wereld van circulair rubber, kunt u zich aanmelden via tra@nrk.nl. En … stuurt u deze uitnodiging ook door naar uw (innovatie)partners waarmee u samenwerkt in de keten?

De lijst van marktaanbieders vind u hier.
De kennissessies (nevenprogramma) vind u hier.
Als u denkt: ‘ons bedrijf is interessant als marktaanbieder’ … neem dan contact op met Margo de Kort (Secretaris NVR TRA) via tra@nrk.nl

We hopen u te verwelkomen op dinsdag 10 oktober 2023 en kijken uit naar een inspirerende dag vol nieuwe inzichten en kansen op het gebied van circulair rubber.

Dit is een activiteit van de vereniging NVR Technische Rubberartikelen waaraan leden én niet-leden zonder kosten kunnen deelnemen.